מרק עגבניות Avgolemono
מרק עגבניות Avgolemono יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון נטול לקטוז, וצמחוני 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קינמון, ירקות, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), ו מרק Avgolemono (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק גדול, מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה.
להוסיף בצל ירוק וסלרי ו לטגן עד רך, על 8 דקות.
מוסיפים מלאי ירקות, מים ועגבניות לסיר, ערבוב לשלב. מביאים נוזלים לרתיחה.
מוסיפים יין, קינמון ועלי דפנה.
להפחית חום, לכסות סיר, ומבשלים במשך 45 דקות.
מוסיפים אורז ופטרוזיליה לסיר. מבשלים עד שהאורז רך, כ -20 דקות.
הסר עלי דפנה מן המרק ולהשליך. מרק העונה עם מלח ופלפל.
בקערה בינונית, לטאטא חלמונים ביצה עד אור וקציפתי.
יוצקים אחד מלא מרק חם לתוך תערובת הביצה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מנה שנייה של מרק וממשיכים להקציף במרץ.
יוצקים תערובת ביצים לתוך סיר מרק ומערבבים לשלב.