קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות חמאה חומה

מרק עגבניות חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות חמאה חומה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמנת, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 3 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים, מרק עגבניות עם חמאה חומה, כרוב ופיסטוקים, ו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה.

הוראות

1
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית כף בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני; מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ורק מתחיל צבע, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, מים, שמנת, מלח, פלפל, פלפל אדום, זרעי סלרי, מיורן וסוכר. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מרז ' ורםמרז ' ורם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי פירה עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לחום נמוך ומבשל עוד 20 דקות.בינתיים, להכין את החמאה החומה קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מחממים מחבת sauté גדולה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף את 3 כפות הנותרים חמאה. כשהוא מתחיל להתמוסס, התחילו לסובב את המחבת לעיתים קרובות וצפו בחמאה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מחום. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל בצבע. מערבבים על 2/3 של החמאה החומה לתוך המרק. תניח את השאר בצד. מתבלים את המרק עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
במחבת sauté נפרדת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
הסר מהחום וזרוק עם נשאר חמאה משחימים עד נספג. 
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מגישים את המרק מקושט עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)