מרק עגבניות חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות חמאה חומה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמנת, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 3 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים, מרק עגבניות עם חמאה חומה, כרוב ופיסטוקים, ו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה.
הוראות
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית כף בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני; מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ורק מתחיל צבע, כ 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, מים, שמנת, מלח, פלפל, פלפל אדום, זרעי סלרי, מיורן וסוכר. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי פירה עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לחום נמוך ומבשל עוד 20 דקות.בינתיים, להכין את החמאה החומה קרוטונים.
מחממים מחבת sauté גדולה וכבדה מעל חום בינוני.
הוסף את 3 כפות הנותרים חמאה. כשהוא מתחיל להתמוסס, התחילו לסובב את המחבת לעיתים קרובות וצפו בחמאה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מחום. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל בצבע. מערבבים על 2/3 של החמאה החומה לתוך המרק. תניח את השאר בצד. מתבלים את המרק עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם
במחבת sauté נפרדת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום וזרוק עם נשאר חמאה משחימים עד נספג.
מגישים את המרק מקושט עם קרוטונים.