מרק עגבניות ים תיכוני עבה
מרק עגבניות ים תיכוני עבה הוא מרק המגיש 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 127 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם ירקות בגריל לערבב, שום, עלי בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: מרק דגים ים תיכוני עבה, מרק עגבניות עבה, ו מרק עגבניות עבה.
הוראות
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל, עצה במחצית הירקות והשום, ומבשלים, ערבוב, על חום גבוה עד שהם מתחילים לרכך על 5 דקות. טיפ בזיליקום, עגבניות, קוביית מלאי 2 פחיות מים, ואז בליץ עם בלנדר יד כדי לקבל את התערובת חלקה ככל שתוכל.
מוסיפים את הירקות הקפואים הנותרים, מכסים את המחבת ומבשלים 15-20 דקות יותר עד הירקות הוא מכרז. מצקת לתוך קערות.
מגישים עם הרבי ריקוטה על לחם שיפון.