מרק עגבניות כפול עם גבינת עיזים
מרק עגבניות כפול עם טוסט גבינת עיזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. והוא מספק כ 5 מנות . אם יש לכם שן שום, לחם באלכסון, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: טוסט גבינת עגבניות ועז, מרק עגבניות צלוי עם גבינת עיזים, ו מרק עגבניות שמנת עם גבינת עיזים.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 5 דקות או עד רך.
מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות; מביאים לרתיחה, מפחיתים חום, ומבשלים, חשופים, 20 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
בזהירות במקום תערובת עגבניות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת למחבת; מערבבים בחלב ואת 4 המרכיבים הבאים. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
בינתיים, מניחים חתיכות בגט על תבנית אפייה; מטגן 1 עד 2 דקות או עד השחמה קלה.
מורחים גבינת עיזים על לחם חם.
מרק מצקת לתוך קערות; מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה בכך.