מרק עגבניות מעושן עם בייקון מסוכר מייפל
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש בייקון מעושן, מלח ופלפל כשר, סוכר חום ומים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק עגבניות מעושן עם בייקון מסוכר מייפל, בירה דלעת מעושנת ומרק תפוחי אדמה צ'דר עם פופקורן בייקון מסוכר, ו מרק דלורית צלוי עם מייפל בייקון מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה מעוטר קלף. מסדרים את הבייקון על הנייר ואופים במשך 8 דקות, עד כמעט פריך.
מסננים את השמן מדף האפייה.
מפזרים את הבייקון עם הסוכר ואופים במשך 8 דקות, עד מזוגג; מגניב.
בינתיים, בסיר, להמיס את החמאה בשמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מרכך, 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה במשך 30 שניות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד החשיך, 2 דקות. מערבבים את הסוכר המגורען, פפריקה מעושנת, גרידת תפוזים, piment D ' Espelette, 1 כף מלח 1/4 כפית פלפל ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את ros ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם; מביאים לרתיחה.
מערבבים את המים, מיץ תפוזים ושמנת חמוצה לסיר. עבודה בקבוצות, לרקוח את המרק עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר; מתבלים במלח ופלפל. מחממים את המרק, ואז מצקים לקערות ומגישים עם הבייקון. לחלופין, המרק יכול להיות מקורר ומוגש קר.