מרק עגבניות עם דמעה & שתף לחם גביני
מרק עגבניות עם דמעה & לחלוק לחם גביני הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 17 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לך לחנות ותביא אורגנו, פחיות עגבניות שזיף, חצי שמן קרם פרש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לחם גביני עם רוטב עגבניות צלוי, מרק עגבניות גבינה עם תפוחי אדמה, ו מרק עגבניות רזה עם אורזו גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6.הפוך את תערובת הלחם בעקבות packinstructions, ואז לרדד 30 x 40cmrectangle.
מורחים מעל 75 גרם של garlicbutter וחצי אורגנו, ואז אצן את הגבינה ולהתגלגל כמו גליל שוויצרי.
חותכים ל 8 אפילו פרוסות ולהעביר awell-משומן עגול 23cm פח ומסדר7 עגול בחוץ, 1 באמצע.
מברשת עם כל שאריות חמאה. לכסות את הסרט נצמד מלוכלך ולהשאיר במקום חם כדי להתנפח בזמן שאתה עושה את המרק. Oncedoubled בגודל, לאפות לחם במשך 25-30 דקות.
מחממים את חמאת השום הנותרת באפאן עד הקצפה.
מוסיפים את הבצל ואת הבצל, ומבשלים עד מתרכך.
יוצקים את העגבניות, מתפוררים מעל הסובקובייה, מוסיפים את האורגנו הנותרים וכ -20 דקות, ולאחר מכן מערבבים ב thecrème fraîche. תערובת ועונה - זה mayneed קמצוץ של סוכר אם יש לו טעם slightlyacidic.
הוסף מספיק מים רותחים עבור עקביות מרק agood ולשמור עלחום עדין עד הלחם נעשה.