מרק עגבניות צלוי
מרק עגבניות קלוי דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו אש קלוי מרק עגבניות עם חומוס קלוי, מרק עגבניות צלוי, ו מרק עגבניות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מסדרים עגבניות בשכבה אחת, חותכים בצד, על תבנית אפייה גדולה. פזר בצל, שום ותימין סביב עגבניות.
מפזרים סוכר, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן. צלי עד שהירקות רכים וקרמליים מעט, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. תשליך זרעי קורנית.
מרק חם במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים תערובת עגבניות, מגרדים חתיכות השחמה מן הסדין. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
הסר מרק מחום; תן להתקרר מעט. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר. מסננים מרק דרך מסננת למחבת נקייה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל. השליכו את כל המוצקים.
מערבבים חצי חצי ומחממים מרק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח). מתבלים במלח ופלפל, מצקים לקערות ומפזרים בזיליקום, אם תרצה בכך.