מרק עגבניות צלוי בסוכר חום עם קרוטוני צ'דר
אם יש לכם חצי כיכר לחם פוקצ'ה, רסק עגבניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק עגבניות עם קרוטונים צ'דר, מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים, ו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים בינוניים וחמם מראש תנור ל-375 ° F.
הכן את העגבניות: לרסס מגש גיליון גדול עם ציפוי זוגי של ספריי בישול.
מוסיפים עגבניות מרוקנות ומרחב באופן שווה. עגבניות העונה לטעום עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לחלק סוכר חום מעל צמרות של עגבניות. עגבניות צלויות בתנור עד סוכר הוא השחמה ועגבניות התכווצו מעט, כ 45 דקות.
בינתיים, הכינו את הקרוטונים. בקערה גדולה, לזרוק לחם בקוביות עם שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, וגבינת צ ' דר מגוררת. לחם עיסוי כל כך גבינה שומרת היטב. הפוך על תבנית אפייה מעוטרת ואופים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב פריך, 10 עד 12 דקות.
מחממים חמאה בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצלצלים, שום ותימין (אם משתמשים), ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם שקופים אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא חומים, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות קלויות, נוזלי עגבניות שמורים, ומספיק מים כדי לכסות, כ -3 כוסות. מביאים מרק לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כמה נוזל התאדה, כ -30 דקות.
תן למרק להתקרר מעט, כ -10 דקות.
מוסיפים חצי וחצי ומשתמשים בבלנדר יד כדי למזג מרק עד חלקה. לחלופין, למזג מרק בבלנדר בשתי קבוצות. בדוק מרק לתיבול, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הטעם.
מגישים בקערות, מעוטר עם קומץ קרוטונים.