מרק עדשים
מרק עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, מרק עוף במלח נמוך, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, בשר חזיר ומרק עדשים, ו מרק עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הגזרים והסלרי.
מוסיפים את השום, המלח והפלפל עד שכל הירקות רכים, כ-5 עד 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות. מבשלים עד המיצים להתאדות, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
מוסיפים את העדשים ומערבבים למעיל.
מוסיפים את המרק ומערבבים.
הוסף את ענפי הקורנית. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם כמעט מכרז, על 30 דקות.מערבבים את הפסטה. מבשלים עד הפסטה מכרז, על 8 דקות. מצקת את המרק לקערות.