מרק עדשים
מרק עדשים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך עדשים, מרק עוף דל נתרן, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, למרק עדשים, ו בשר חזיר ומרק עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים נקניק למחבת ומבשלים עד להשחמה; מערבבים להתפורר.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מערבבים 7 כוסות מים ו -6 המרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה). מביאים לרתיחה; מערבבים עדשים. חזור לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 40 דקות או עד עדשים רכים.
מערבבים בתרד; לכסות ולבשל 2 דקות או רק עד wilts תרד.
הסר ולהשליך זרעי קורנית ועלי דפנה. מרק מצקת לתוך קערות, ואם תרצה, מפזרים באופן שווה עם גבינה.