מרק עדשים
מרק עדשים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 259 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6792 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם עדשים, בצל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. וזה יוצא מן הכלל. נסו מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, עדשים ומרק חזיר, ו בשר חזיר ומרק עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את שמן הזית לתוך תנור הולנדי גדול 6 ליטר ולהגדיר על חום בינוני. לאחר חם, מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ומלח וזיעה עד הבצל שקוף, כ 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את העדשים, עגבניות, מרק, כוסברה, כמון וגרגרי גן עדן ומערבבים לשלב. להגביר את החום גבוה ולהביא רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל בבית רתיחה נמוכה עד העדשים הם מכרז, כ 35 עד 40 דקות. באמצעות בלנדר מקל, מחית לעקביות המועדפת עליך.