מרק עדשים אדום טורקי
מרק " כלה " אדום טורקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא נענע, חמאה, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק עדשים אדום טורקי, מרק עדשים אדום טורקי, ו מרק עדשים אדום טורקי.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מבשלים את הבצלים בחמאה החמה עד שהם בצבע חום זהוב, כ -15 דקות.
מערבבים את הפפריקה, עדשים ובולגור לתוך הבצל והמעיל עם החמאה.
מוסיפים את רסק העגבניות, מלאי הירקות, ופלפל קאיין; מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך וקרם, על 1 שעה.
להתפורר עלי נענע יבשים למרק; מערבבים את המרק ולהסיר מהחום.
מצקת לתוך קערות ומקשטים עם פרוסות לימון נענע טרי לשרת.