קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

מרק עדשים מרוקאי

מרק עדשים מרוקאי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך שום, garam masala, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 100%. מתכונים דומים: מרק עדשים מרוקאי, מרק עדשים מרוקאי, ו מרק עדשים מרוקאי.

הוראות

1
בסיר גדול לטחון; בצל, שום, וג ' ינג ' ר בקצת שמן זית במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את המים, עדשים, אפוני חומוס, שעועית לבנה, עגבניות חתוכות לקוביות, גזר, סלרי, garam masala, הל, פלפל קאיין וכמון. מביאים לרתיחה במשך כמה דקות ואז מבשלים 1 עד 1 1/2 שעות או יותר, עד העדשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
פלפל קאייןפלפל קאיין
גארם מסאלהגארם מסאלה
חומוסחומוס
הלהל
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
עדשיםעדשים
סלריסלרי
כמוןכמון
מיםמים
3
חצי מרק במעבד מזון או בלנדר. להחזיר את מרק מחית לסיר, מערבבים וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
סירסיר