תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עדשים עם אפונה חזיר. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך עדשים, אפונה, חזיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. מתכונים דומים: עדשים ומרק אפונה עם צלעות חזיר, עדשים וקארי ריבס עם תפוחי אדמה ואפונה, ו סלט פוי עדשים עם פולי סויה, אפונה מתוקה וברוקולי.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את החזיר, בצל ו 2 כפות שמיר; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים את הסלרי, גזר, תפוחי אדמה, 1/2 כוס מים 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם רק רכים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, 1 1/2 כוסות מים ואת העדשים; מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים והעדשים מתחילים להתפרק, 12 עד 15 דקות יותר. מערבבים את האפונה, יוגורט ואת הנותרים 1 כף שמיר. מצקת את המרק לקערות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עדשים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טיפים עגולים לפינה #4
ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט