אם יש לכם עדשים, מלח ופלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), מלון, נקניק סראנו וסלט ארוגולה, ו נקניק סראנו וסלט ארוגולה עם סלסה רימונים.
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, בסיר מרק בינוני, מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום פרוס. מכסים ומבשלים את הירקות על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, 5 עד 6 דקות. בזהירות להוסיף את העדשים ואת המים רותחים.