קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות100
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים עם נקניק סראנו וארוגולה

מרק עדשים עם נקניק סראנו וארוגולה
אם יש לכם עדשים, מלח ופלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), מלון, נקניק סראנו וסלט ארוגולה, ו נקניק סראנו וסלט ארוגולה עם סלסה רימונים.

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, בסיר מרק בינוני, מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום פרוס. מכסים ומבשלים את הירקות על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, 5 עד 6 דקות. בזהירות להוסיף את העדשים ואת המים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשיםעדשים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את רסק העגבניות 1/4 כפית פלפל אדום כתוש למרק ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים את המרק על חום מתון עד העדשים רכים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עדשיםעדשים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
5
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים רק עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
7
מוסיפים את החזיר וקורט נדיב של פלפל אדום כתוש למחבת ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הוסף את ארוגולה ומבשל רק עד נבול, 30 שניות יותר. מצקת את מרק עדשים לתוך קערות גדולות, מקשטים עם בשר חזיר וארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עדשיםמרק עדשים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת