מרק עוף
מרק עוף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1825 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 116 גרם שומן. אם יש לכם עלי רוזמרין, מיץ לימון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק עוף, ו מרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ועונה אותו בנדיבות עם מלח, פלפל, והרוזמרין.
מחממים 2 כפות של שמן זית על אש בינונית בתנור הולנדי גדול ומשחימים את חתיכות העוף בקבוצות עד להשחמה יפה בכל רחבי, על 5 עד 7 דקות לכל אצווה.
מעבירים את חתיכות העוף השחומות לצלחת ומניחים בצד.
מנמיכים את החום בינוני נמוך ומוסיפים את השום, זעפרן, זרעי שומר, מחית עגבניות, מניית עוף, יין לבן, פרנוד, 2 כפיות מלח, ופלפל 1 כפית לסיר. מערבבים לגרד כל חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השום הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, מחממים את התנור ל 300 מעלות.
בזהירות לשפוך את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מחית עד חלקה. להחזיר את הרוטב לתנור ההולנדי ולהוסיף את תפוחי האדמה ושחמה חתיכות עוף עם המיצים שלהם. מערבבים בזהירות.
מכסים את הסיר ואופים במשך 45 עד 55 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת העוף נעשה. בדקו את התבלינים ומגישים חם בקערות רדודות עם גושים גדולים של רוויל ופרוסות לחם פריך.
מניחים את השום והמלח על קרש חיתוך וטחון יחד.
להעביר את התערובת למעבד מזון מצויד להב הפלדה.
מוסיפים את חלמון הביצה, מיץ לימון, זעפרן, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה.
עם ריצת המכונה, יוצקים את שמן הזית בזרם דק ויציב דרך צינור ההזנה כדי להפוך תחליב מיונז עבה.
להעביר את rouille לקערת הגשה ולאחסן אותו במקרר עד מוכן לשרת.