קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

מרק עוף

מרק עוף
מרק עוף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1825 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 116 גרם שומן. אם יש לכם עלי רוזמרין, מיץ לימון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק עוף, ו מרק עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ועונה אותו בנדיבות עם מלח, פלפל, והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחממים 2 כפות של שמן זית על אש בינונית בתנור הולנדי גדול ומשחימים את חתיכות העוף בקבוצות עד להשחמה יפה בכל רחבי, על 5 עד 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מעבירים את חתיכות העוף השחומות לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4
מנמיכים את החום בינוני נמוך ומוסיפים את השום, זעפרן, זרעי שומר, מחית עגבניות, מניית עוף, יין לבן, פרנוד, 2 כפיות מלח, ופלפל 1 כפית לסיר. מערבבים לגרד כל חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השום הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
PernodPernod
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בזהירות לשפוך את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מחית עד חלקה. להחזיר את הרוטב לתנור ההולנדי ולהוסיף את תפוחי האדמה ושחמה חתיכות עוף עם המיצים שלהם. מערבבים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מכסים את הסיר ואופים במשך 45 עד 55 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת העוף נעשה. בדקו את התבלינים ומגישים חם בקערות רדודות עם גושים גדולים של רוויל ופרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מניחים את השום והמלח על קרש חיתוך וטחון יחד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
להעביר את התערובת למעבד מזון מצויד להב הפלדה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את חלמון הביצה, מיץ לימון, זעפרן, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זעפרןזעפרן
11
עם ריצת המכונה, יוצקים את שמן הזית בזרם דק ויציב דרך צינור ההזנה כדי להפוך תחליב מיונז עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אמולסיותאמולסיות
12
להעביר את rouille לקערת הגשה ולאחסן אותו במקרר עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2קילוגרםעוף, לחתוך 8 עד 10 חתיכותעוף, לחתוך 8 עד 10 חתיכות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית3שרימפס וורידיםלחם צרפתי פריך, להגשהלחם צרפתי פריך, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1גדול במיוחדחלמון ביצה, בטמפרטורת החדרחלמון ביצה, בטמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומר שלמיםזרעי שומר שלמים12 כפיות אבקת שוםעלי רוזמרין טחוניםעלי רוזמרין טחונים1ראש גדולשום, מופרד ציפורן קלופיםשום, מופרד ציפורן קלופים4largesשיני שוםשיני שום2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טובשמן זית טוב3שרימפס וורידיםשמן זית טובשמן זית טוב33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'PernodPernod0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרןחוטי זעפרן1אוראו ממולאים כפוליםחוטי זעפרןחוטי זעפרן425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייבי יוקון זהב תפוחי אדמה, חצויבייבי יוקון זהב תפוחי אדמה, חצוי