מרק עוף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1825 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 116 גרם שומן. אם יש לכם עלי רוזמרין, מיץ לימון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק עוף, ו מרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ועונה אותו בנדיבות עם מלח, פלפל, והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
מחממים 2 כפות של שמן זית על אש בינונית בתנור הולנדי גדול ומשחימים את חתיכות העוף בקבוצות עד להשחמה יפה בכל רחבי, על 5 עד 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מעבירים את חתיכות העוף השחומות לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מנמיכים את החום בינוני נמוך ומוסיפים את השום, זעפרן, זרעי שומר, מחית עגבניות, מניית עוף, יין לבן, פרנוד, 2 כפיות מלח, ופלפל 1 כפית לסיר. מערבבים לגרד כל חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השום הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פירורי לחם, כמה חופנים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
Pernod
זעפרן
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בזהירות לשפוך את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מחית עד חלקה. להחזיר את הרוטב לתנור ההולנדי ולהוסיף את תפוחי האדמה ושחמה חתיכות עוף עם המיצים שלהם. מערבבים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מכסים את הסיר ואופים במשך 45 עד 55 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת העוף נעשה. בדקו את התבלינים ומגישים חם בקערות רדודות עם גושים גדולים של רוויל ופרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מניחים את השום והמלח על קרש חיתוך וטחון יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
להעביר את התערובת למעבד מזון מצויד להב הפלדה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את חלמון הביצה, מיץ לימון, זעפרן, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זעפרן
11
עם ריצת המכונה, יוצקים את שמן הזית בזרם דק ויציב דרך צינור ההזנה כדי להפוך תחליב מיונז עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורק
אמולסיות
12
להעביר את rouille לקערת הגשה ולאחסן אותו במקרר עד מוכן לשרת.