מרק עוף A-1
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו בצל, מים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק העוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל חתיכות עוף בשמן עד השחמה משני הצדדים. מערבבים בצל ומבשלים 2 דקות יותר.
יוצקים במים ובוליון עוף ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 45 דקות.
מערבבים סלרי, גזר, שום, מלח ופלפל. מבשלים עד גזר הם רק מכרז.
הסר חתיכות עוף ולמשוך את הבשר מהעצם. מערבבים את האטריות לתוך הסיר ומבשלים עד מכרז, 10 דקות. להחזיר בשר עוף לסיר רק לפני ההגשה.