מרק עוף BLT הוא מתכון ללא חלב עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-38 גרם חלבון, 22 גרם שומן ובסך הכל 563 קלוריות. מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-5 דקות. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פנצ'טה חתיכה של 4 אונקיות, טימין, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. עם ציון ספונקולרי של 70%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק BLT, מרק BLT ומרק BLT צונן חריף.
הוראות
1
מניחים בסיר קטן את העוף, היין, קליפת הלימון, הבצל ו-1 עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
6 פרוסות בייקון רזה באיכות טובה או פנצ'טה חתיכה של 4 אונקיות, קצוצות
בייקון רזה באיכות טובה או פנצ'טה חתיכה של 4 אונקיות, קצוצה
פסטה קיצור פוסילי
1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
ציוד שתשתמש בו
2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)
2
הוסף בערך 1 ליטר מים או מספיק כדי לכסות את החלק העליון של בשר העוף, מביאים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן מנמיכים את האש לרתיחה ומוציאים בעדינות עד בישול, כ-15 דקות. מצננים את העוף עד שיהיה קל לטפל בו, ואז חותכים לקוביות או לגרוס. מסננים ושומרים כ-5 כוסות מנוזלי הצייד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
בערך 1 ליטר מים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
חותכים את הכרישה וחוצים לאורכם, ואז חותכים לחצאי ירחים בגודל 1 אינץ', שוטפים בכיור או בקערה גדולה מלאה במים קרים. מייבשים את הכרישה על מגבת מטבח נקייה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים כ-2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך בקצוות, 3 דקות, מסננים את השומן. הערת הטבח: אם יש יותר מכמה כפות בסיר, הוסף עלה דפנה, גזר, סלרי, כרישה, עגבניות, מלח, פלפל וטימין. מבשלים 12 עד 15 דקות מכוסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים והעגבניות מתפוצצות.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הוסף למרק את העוף המבושל, הציר ונוזל האפייה השמורים, מחממים ואז מצננים לחלוטין ומכסים, מאחסנים לארוחה מראש.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
1
מניחים את המרק בסיר ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה, מערבבים פנימה את העשב הטרי לבחירתכם ומגישים. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים.