מרק עוף אטריות קל מן עוף צלוי שאריות דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: מרק עוף אטריות קלוי משאריות עוף צלוי, מרק עוף אטריות קל, ו מרק עוף אטריות קל.
הוראות
1
עבור המניה: באמצעות סכין קצבים או מספריים מטבח, לשבור את הפגר לכמה חתיכות קטנות יותר, כך שהם יתאימו בשכבה אפילו בתחתית סיר גדול או תנור הולנדי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
קליבר
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את חתיכות הפגר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים קלות בכל רחבי, על 8 דקות.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב, מגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להביא לרתיחה (לא לתת את המניה לבוא לרתיחה).להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח של המניה באמצעות כף גדולה. קוק, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על המניה בבית מבשלים, עד הטעמים פיתחו, על 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזיר
5
הסר וזרוק כל חתיכות גדולות של פגר. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר 2 ליטר ויוצקים את המניה דרך מסננת (אתה צריך בערך 6 כוסות). זרוק את התוכן של המסננת. (בשלב זה, המניה יכולה להיות מקורר לטמפרטורת החדר ומקורר במיכל עם מכסה הידוק עד 3 ימים או קפוא עד 1 חודש.) עבור המרק: להביא את המניה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, מלח נמדד, טימין, מתבלים עם פלפל, ומערבבים לשלב. חזור לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הירקות רכים, כ 20 דקות.בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מסננים במסננת.בעוד הירקות והאטריות מבשלים, גורסים את בשר העוף השמור מהפגר לחתיכות בגודל ביס. להזמין 1 1/2 כוסות למרק; לשמור את השאר לשימוש אחר.כאשר הירקות רכים, מוסיפים את האטריות מנוקזות ועוף מגורר, מערבבים לשלב, ומחזירים את המרק לרתיחה. מבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כ -5 דקות יותר. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.