מרק עוף טורטייה אנצ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 832 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו כמון טחון, עוף צלוי, לימונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, ארוחת ערב: מרק עוף אנצ'ו עם כופתאות מאסה, ו עוף-מרק טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות f. פורסים טורטיות לרצועות 1/2 אינץ ' ומפזרים על תבנית אפייה גדולה. ספריי עם ספריי בישול ואופים לזהב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהתנור ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בעוד טורטיות פריך, להוסיף את צ 'ילי אנצ' ו ואת המניה סיר גדול על חום בינוני. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד פלפלים יבשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
קציצות עוף צמחוניות קפואות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בעוד אנשואים מבשלים, מחממים סיר מרק בינוני עם שמן צמחי על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיפים תירס וחרימון בקצוות, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום קצת, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, פלפלים ושום ומתבלים עם הכמון, פפריקה מעושנת וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
לטגן במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הבירה, לבשל במשך 1 דקה ולאחר מכן מערבבים עגבניות. מחית צ 'ילי אנצ' ו ומלאי במעבד, ולאחר מכן להוסיף לסיר המרק. מערבבים בדבש, ואז מוסיפים את העוף הגרוס, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. דק עם 1 כוס מים ומבשלים לשלב טעמים.