מרק עוף אנצ'ילדה מתבשל לאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק אנצ'ילדה עוף לבישול איטי. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא כמון, עוף, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: מרק אנצ'ילדה עוף בתנור איטי, מרק אנצ'ילדה עוף בבישול איטי, ו מרק אנצ'ילדה עוף בתנור איטי.
הוראות
מניחים את כל המרכיבים (מלבד טורטיות תירס, שמן זית, וגבינה) לתוך סיר איטי.
מבשלים נמוך במשך 6-8 שעות.
לאחר 6-8 שעות לקחת מחית תפוחי אדמה ומעוך את העגבניות. זה צריך גם לגרוס את העוף, אבל אם אתה רוצה את החתיכות קטנות יותר אתה יכול לגרוס את העוף בתוך סיר החרס.
מחממים את התנור ל 177°. לשפשף שמן זית משני צידי טורטיות התירס (מוסיפים מלח אם תרצה) וחותכים לרצועות דקות.
מניחים על תבנית אפייה במשך כ -10 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.