מרק עוף בלימון
מרק עוף בלימון יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 99 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי טרגון, חזה עוף, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק עוף בלימון, ו מרק עוף אורזו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את חצאי השום, בצד חתוך למטה,על גיליון נייר אלומיניום על תבנית אפייה מעוטרת.
הוסף 2 כפות ציר עוף לעטוף את נייר הכסף סביב השום, שמירה על הצדדים לחתוך שטוח על מגש הסדין. צלי עד השום הוא רך מאוד, על 30 דקות.
הסר את השום מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
לסחוט את השום הרך מהראש עם האצבעות לתוך סיר גדול.
להקציף 1 כוס של המניה כדי לשחרר את הדבק שום ולשים את הסיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את המניה הנותרת, מיץ לימון וטרגון קצוץ; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף את העוף. לכסות ולבשל עד העוף הוא רק מבושל דרך, על 9 עד 12 דקות.
מצקת את המרק לקערות ומקשטת עם פרוסות לימון דקות וקמצוץ עלי טרגון טריים.