קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף בלימון

מרק עוף בלימון
מרק עוף בלימון יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 99 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי טרגון, חזה עוף, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק עוף בלימון, ו מרק עוף אורזו לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את חצאי השום, בצד חתוך למטה,על גיליון נייר אלומיניום על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
הוסף 2 כפות ציר עוף לעטוף את נייר הכסף סביב השום, שמירה על הצדדים לחתוך שטוח על מגש הסדין. צלי עד השום הוא רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר את השום מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לסחוט את השום הרך מהראש עם האצבעות לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
להקציף 1 כוס של המניה כדי לשחרר את הדבק שום ולשים את הסיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את המניה הנותרת, מיץ לימון וטרגון קצוץ; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף את העוף. לכסות ולבשל עד העוף הוא רק מבושל דרך, על 9 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מצקת את המרק לקערות ומקשטת עם פרוסות לימון דקות וקמצוץ עלי טרגון טריים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון טריטרגון טרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת