מרק עוף בסגנון האיים הקאריביים עם ליים וכוסברה
מרק עוף בסגנון האיים הקאריביים עם ליים וכוסברה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן צמחי, ירכיים עוף, לשפשף הקאריבייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: בסגנון מקסיקני ליים וכוסברה עוף שלם (סיר איטי), עוף ליים כוסברה בסיר איטי, ו עוף ליים כוסברה בסיר איטי.
הוראות
תרסיס 5 ליטר oval סיר איטי עם ספריי בישול.
מפזרים עוף באופן שווה עם לשפשף הקאריביים; להפריש.
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
העברת תערובת לבישול איטי באמצעות כפית מחוררת. במחבת, חום שנותר 3 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים עוף בשמן 6 עד 8 דקות, פונה מדי פעם, עד השחמה.
להוסיף 1 כוס מרק למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות משחימים.
מוסיפים 3 כוסות מרק שנותר, רוטב אדובו, שעועית, חלב קוקוס, מלח ופלפל לבישול איטי.
כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 1 שעה. להפחית את הגדרת החום נמוך. כיסוי; לבשל 3 שעות יותר.
הסר עוף מ בישול איטי לצלחת; מגניב 10 דקות.
הסר עוף מעצמות; להיפטר מעצמות ולהחזיר בשר לבישול איטי. מערבבים במיץ ליים.
מגישים מרק על אורז; מקשטים עם כוסברה, צנון ופלחי ליים.