מרק עוף בסגנון טטה
סגנון טטה מרק עוף דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עלה דפנה, פלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: מרק עוף בסגנון טטה, עוף בסגנון יפני במרק סיר, ו מרק עוף בסגנון תאילנדי.
הוראות
מניחים עוף, סלרי, גזר, בצל, שום, שיני שום, קינמון, כוסברה, פלפל, מפרץ לעזוב בסיר מלאי גדול ולמלא במים קרים, (אין צורך לקלף את השום או בצל, פשוט לשטוף את החיצוני.) באמצעות בישול חום נמוך במשך 4 שעות לאחר הרתיחה מתחילה או עד קו המים הוא אינץ ' או שניים מלמעלה.
באמצעות מרק מסננת לנקז לתוך סיר אחר. להזמין בשר עוף ולהשליך את השאר.
בקערה לשים אורז 1 כוס מים להשרות. בעוד הוא ספוג שומן רזה את החלק העליון של מרק ולהסיר בשר שמיש מן העוף.
מוסיפים אורז למרק עוף ומלח ופלפל לפי הטעם. מרתיחים לפחות 20 דקות ואז מוסיפים עוף מגורר.
הסר מהחום ולתת לשבת עד מרק מתעבה.
לאחר המרק הגיע חום עובי הרצוי דרך לשרת.