מרק עוף בסיסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף בסיסי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 69 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם פטרוזיליה, פטרוזיליה, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו מרק עוף בסיסי, בשר חזיר בסיסי ומרק שעועית, ו מרק ירוק בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
Clean, trim, and singe chicken (ראה הערות). רבע עוף במידת הצורך (ראה הערות).
מניחים עוף לרבעים בסיר מרק 5 ליטר קרוב הולם. תרנגולת שלמה אמורה להיכנס לסיר של 6 עד 7 ליטר.
הוסף 10 כוסות מים אם אתה משתמש broilers או 12 אם אתה משתמש עוף. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להפחית לאט מבשלים קצף דל שומן כפי שהוא עולה על פני השטח. מרק צריך לבשל בחיוך (ראה הערות).
כאשר קצף שוכך, להוסיף את כל שאר החומרים עם רק 1 כפית מלח. מבשלים עוף עד שהוא משתחרר מהעצם. אם העוף הוא לרבעים, לאפשר כ 1 שעות לבישול broilers ו 2 עד 3 שעות עבור עוף. אם אתה מבשל את התרנגולות כולו, לאפשר 15 דקות נוספות עבור broilers ו 30 דקות עבור העוף.
הוסף יותר מים במהלך הבישול אם העוף אינו מכוסה בשבע שמיניות. הפעל עוף 2 או 3 פעמים במהלך הבישול.
מוסיפים מלח בהדרגה, טועמים עם התקדמות המרק.
הסר עוף, קרביים, ועצמות ולהניח בצד.
יוצקים מרק דרך מסננת, לשטוף סיר, ולאחר מכן להחזיר מרק לסיר אם זה להיות מוגש מיד. שומן רזה מפני השטח של מרק אם זה להיות מוגש מבלי להיות מאוחסן, בעקבות כיוונים עבור skimming (ראה הערות).
מרק יכול להיות מוכן מראש עד לנקודה זו. אם אתה הולך לאחסן את המרק, מסננים אותו על קערה אבל לא לרפרף. מגניב ביסודיות, חשוף, ואז לכסות ולמקם במקרר. חנות עטוף עוף בנפרד במקרר. להשליך (או לכרסם) giblets, עצמות, וירקות מרק.
ניתן לחמם את העוף במרק, בין אם ברבעים עם עצמות ועורות לצלחת שופעת, או לגזום עצמות ועור ולחתוך לחתיכות קטנות יותר, שקופות בקלות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;