המתכון ברביקיו מרק עוף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי כוסברה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1208 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, עוף צ'דר מנגל, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום ומבשלים ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את התירס ואת חזה העוף; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
יוצקים מרק עוף, רוטב ברביקיו, מלח, פלפל, מלח שום עלי כוסברה.להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה