מרק עוף ואורז בר
אם ברצונך להוסיף עוד צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, עוף ומרק אורז בר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורז מהיר בישול, מלח, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק עוף ואורז בר, מרק עוף ואורז בר, ו מרק עוף ואורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים מרק ותפוח אדמה; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
מערבבים חלב וקמח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת החלב לתערובת תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים אורז, עוף, פלפל ומלח.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.