מרק עוף ואורז בר מוקרם
מרק עוף ואורז קרמי & בר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, סלרי, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף קרמי ומרק אורז בר, עוף קרמי ומרק אורז בר, ו מרק אורז ועוף קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חזה עוף – בישלתי את שלי במחבת עם קצת שמן זית עד thru מבושל (כ 4-5 דקות בכל צד), הוסר מחבת וגרוס עם סכין ומזלג. ** אתה יכול גם להשתמש עוף צלוי, רק למשוך עוף מעצם. תניח בצד עוף מבושל. בסיר גדול מעל שיני שום מטוגנים בחום בינוני בשמן זית, ולאחר מכן מוסיפים גזר וסלרי וטחון במשך כמה דקות עד מתרכך.
מוסיפים מרק, מים ועוף. מביאים רק לרתיחה, ומערבבים אורז, שומרים מנות תיבול. לכסות ולהסיר מחום. בקערה קטנה, לשלב מלח, פלפל וקמח. בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס חמאה. מערבבים בתוכן של מנות תיבול עד תערובת הוא מבעבע. להפחית את החום נמוך, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עם כף עץ על ידי כפות, עד עבה, כדי ליצור רביכה.
להקציף בשמנת, קצת בכל פעם, עד מעורב באופן מלא וחלק. מבשלים עד מעובה על 5 דקות.
מוסיפים תערובת שמנת לתוך מרק ואורז, מערבבים לאט. מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם דרך, על 10 עד 15 דקות.