מרק עוף ואורז חום
מרק עוף ואורז חום דורש סביב 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 97 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לכם מלח, אורז חום, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוף צלוי ומרק אורז חום, עוף אסייתי ומרק אורז חום, ו מרק עוף, פטריות ואורז חום.
הוראות
מביאים מרק עוף לרתיחה בסיר גדול; לבשל חזה עוף במים רותחים עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -20 דקות.
הסר עוף מן מרק עוף באמצעות כף מחורץ לגרוס עם מזלג.
מערבבים עוף מגורר, סלרי, בצל, גזר, תירס, שעועית שחורה, מרווה, פלפל, מלח ועלי דפנה לתוך מרק העוף ומבשלים עד שהירקות מתרככים מעט וטעמים של מרק מעורבבים, כ -20 דקות.
מוסיפים אורז חום למרק ומבשלים עד שהאורז רך, כ -1 שעה.