מרק עוף ואורז שמנת
מרק עוף ואורז שמנת דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל, מרגרינה, בשר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק אורז עוף מוקרם, מרק עוף ואורז שמנת, ו מרק עוף ואורז שמנת.
הוראות
בסיר גדול על חום גבוה, לשלב את הסלרי, בצל, אורז, מרק, מרק ומים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז ספג את רוב הנוזל.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמיס את החמאה או מרגרינה. לאט להוסיף את הקמח, ערבוב לעתים קרובות, כדי להפוך את רביכה.
הוסף 4 כוסות חלב, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את זה ואת העוף לתערובת האורז ומחזירים את תערובת האורז לכיריים על אש נמוכה.
אם המרק נראה עבה מדי, להוסיף קצת או את כל 2 כוסות חלב הנותרים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומאפשרים להתבשל לפחות שעה, ערבוב כל 15 דקות.