קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מרק עוף וחמאה

מרק עוף וחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל להרבי עוף & מרק שעועית חמאה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 153 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מרווה, קמח, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מרק תפוחי אדמה קרמי עם חמאה מורכבת הרבי, תבשיל נקניקיות שעועית., ו Herby pesto, שעועית & potato pasta דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
אם משתמשים בפגר עוף שנשאר, מניחים בסיר גדול ומכסים עם 2 ליטר מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים עם מכסה ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול אחר. אם באמצעות ירכיים עוף, להוסיף אלה וחומים על כל הצדדים, ולאחר מכן להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצל לשמן ומבשלים 10 דקות עד שמתחילים לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הגזר, עשבי תיבול, תבלינים וקמח, ומערבבים במשך 1-2 דקות כדי טוסט התבלינים. אם באמצעות פגר עוף, מסננים את נוזל הבישול לתוך המחבת עם הירקות, אחרת מוסיפים את הירכיים עוף משחימים ומניה. מערבבים היטב, לכסות ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אם באמצעות ירכיים עוף, להסיר אותם מהמחבת, לגרוס את הבשר ולזרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבשר (או את הבשר מן הפגר) בחזרה למרק, יחד עם שעועית החמאה, העונה וחום דרך במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
6
השתמש בבלנדר יד להחזיק את המרק עד חלקה, או להשאיר אותו עבה. או למזג כחצי, כך שמנת שלה אבל עדיין יש חתיכות של עוף, גזר וחמאה שעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
7
מגישים עם פלפל נוסף, ולחם פריך טוב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות