המתכון עוף ונקניק גמביה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו עוף-נקניק גמביה, נקניק ועוף גאמבו, ו הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים יחד בצל, במיה, פלפל, סלרי, 1/4 כוס פטרוזיליה, שום, עלי דפנה, מלח, טימין, קאיין, פלפל שחור ואולספייס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
במיה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בתנור הולנדי גדול, לבשל עוף בקבוצות על חום בינוני עד השחמה, על 5 דקות בצד; להעביר קערה גדולה. מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד השחמה קלה, על 6 דקות; להעביר קערה עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים שומן מהתנור ההולנדי לתוך זכוכית למדוד ולהוסיף שמן צמחי מספיק כדי שווה 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
יוצקים לתנור הולנדי ומחממים על חום בינוני-נמוך, מגרדים את כל חתיכות השחמה. בהדרגה לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חום כהה מאוד, עשיר, על 30 דקות; להיזהר לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להוסיף מרק בבת אחת לגרד כל חתיכות השחמה. בקערה אחרת, למזג רסק עגבניות עם 2 כוסות מים ומערבבים לתוך מרק עם עגבניות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים ירקות שמורים, עוף ונקניקיות. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
מערבבים הנותרים 1/2 כוס פטרוזיליה, בצל ירוק וחומץ ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8
הסר תנור הולנדי מחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
9
מגישים מרק גמביה על גבי אורז בקערות.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Salneval Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.