מרק עוף טורטייה בישול איטי
מרק עוף טורטילה בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 355 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם יש לכם עלה דפנה, עגבניות משומר, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מרק עוף טורטייה עם בישולים איטיים, מרק עוף טורטייה בישול איטי, ו מרק עוף טורטייה בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף, עגבניות, רוטב אנצ 'ילדה, בצל, צ' ילי ירוק, ושום לתוך סיר איטי.
יוצקים מים ומרק עוף, ומתבלים עם כמון, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל ועלה דפנה. מערבבים תירס וכוסברה. כיסוי, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות או על הגדרה גבוהה במשך 3 עד 4 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מברשת קלה שני הצדדים של טורטיות עם שמן.
חותכים טורטיות לרצועות, ואז להפיץ על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פריך, על 10 עד 15 דקות. כדי לשרת, מפזרים רצועות טורטייה על מרק.