מרק עוף יווני-אורזו
המתכון מרק עוף-אורזו יווני מוכן בערך 40 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות לאסוף עלי תרד התינוק, מים, אורזו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה די טוב. נסו מרק לימון יווני עם עוף ואורזו, סיר אחד אורזו עוף יווני, ו עוף יווני עם אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי. מטגנים 6 עד 8 דקות או עד שהם רכים.
להוסיף עלי דפנה; ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים מרק עוף ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה אורזו; מבשלים, לא מכוסים, 8 דקות. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה עוף. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד לסיום העוף. מערבבים תרד; מסירים מהאש.
תן לעמוד 2 עד 3 דקות או עד שהתרד נבול. מערבבים פנימה פטרוזיליה, אורגנו, מיץ לימון, פלפל ומלח.
הערה: ייתכן שיהיה עליך להוסיף מרק או מים נוספים בעת חימום מחדש.