קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

מרק עוף מקסיקני

מרק עוף מקסיקני
מרק עוף מקסיקני יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי כוסברה, פלפל, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק עוף מקסיקני, מרק עוף מקסיקני-כל 30, ו מרק מקסיקני עם עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את התרנגולות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים את התרנגולות, גזר, בצל, ומלח בסיר 12 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מספיק מים קרים (כ -16 כוסות) כדי לכסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, במשך 1 שעה. דלג על כל קצף שמופיע.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
להעביר את התרנגולות לצלחות; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
5
הסר וזרוק את הגזרים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את האורז למרק ומבשלים במשך 20 דקות. בינתיים, לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מוסיפים את הבשר והפלפל למרק וחום במשך 3 דקות. לגרוף את האבוקדו לקערות בודדות ומצקת את המרק מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
8
מפזרים את הכוסברה ולוחצים על הלימונים.מומלץ: 12 ליטר סיר להקפיא: להשמיט את האבוקדו, כוסברה, לימונים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
תן למרק להתקרר, ואז מצקת לתוך שקיות גדולות resealable, ממלא כל אחד באמצע הדרך. חנות עד 3 חודשים. לחמם: להפשיר לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. חם בסיר מכוסה על אש בינונית נמוכה במשך 20 דקות. לגרוף את האבוקדו לתוך קערות, מצקת במרק, ומקשטים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
10
מגישים עם פלחי לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.