מרק עוף מקסיקני
מרק עוף מקסיקני יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי כוסברה, פלפל, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק עוף מקסיקני, מרק עוף מקסיקני-כל 30, ו מרק מקסיקני עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את התרנגולות להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את התרנגולות, גזר, בצל, ומלח בסיר 12 ליטר.
הוסף מספיק מים קרים (כ -16 כוסות) כדי לכסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, במשך 1 שעה. דלג על כל קצף שמופיע.
להעביר את התרנגולות לצלחות; בואו להתקרר.
הסר וזרוק את הגזרים והבצל.
מוסיפים את האורז למרק ומבשלים במשך 20 דקות. בינתיים, לגרוס את בשר העוף, להשליך את העור והעצמות.
מוסיפים את הבשר והפלפל למרק וחום במשך 3 דקות. לגרוף את האבוקדו לקערות בודדות ומצקת את המרק מעל.
מפזרים את הכוסברה ולוחצים על הלימונים.מומלץ: 12 ליטר סיר להקפיא: להשמיט את האבוקדו, כוסברה, לימונים.
תן למרק להתקרר, ואז מצקת לתוך שקיות גדולות resealable, ממלא כל אחד באמצע הדרך. חנות עד 3 חודשים. לחמם: להפשיר לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. חם בסיר מכוסה על אש בינונית נמוכה במשך 20 דקות. לגרוף את האבוקדו לתוך קערות, מצקת במרק, ומקשטים עם כוסברה.
מגישים עם פלחי לימון בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.