מרק עוף עוף
מרק עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 446 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גזר, עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. הציון הזה די טוב. נסו מרק עוף עוף, עוף עוף, ו עוף עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח ומלח; לחתוך בקיצור עד מתפורר. מוסיפים חלב בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק מחזיק יחד בלחיצה. צורה לדיסק; לעטוף בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך 30 דקות או למשך הלילה.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי. באמצעות מקומח 2-1 / 2-ב. חותך בצורת לב או עגול, חתוך 18 צורות.
מקום 1 ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 8-11 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
למרק, בתנור הולנדי, מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים ומערבבים 5-7 דקות או עד שהבצל רך.
מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מקציפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים את שאר החומרים; מחממים.