מרק עוף עם אטריות עם תרד
מרק עוף עם אטריות עם תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, פלפל, חצאים חזה עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אטריות נס ביצה תרד, מרק תרד אטריות חצילים מיסו, ו מרק עוף עם נודלס בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בעציץ גדול מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים שום; מבשלים 10 שניות או עד ריחני.
מוסיפים מרק, עוף, קוביית פרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות.
הסר פרמזן קוביית; להשליך.
מוסיפים פסטה; מבשלים 9 דקות או עד פסטה הוא רך.
חותכים חצאי חזה עוף לרצועות דקות; לחזור למרק. מערבבים בתרד, ומבשלים 1 דקה או עד נבול. מחלקים מרק באופן שווה בין 4 קערות; מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן מגולח.