מרק ערמונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ערמונים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד 3 ליטר על אש נמוכה, ולאחר מכן מערבבים סלרי, גזר ובצל. מכסים את פני הירקות עם סיבוב חמאה של נייר שעווה או קלף (בצד החמאה למטה) ומכסים מחבת עם מכסה, ואז מזיעים ירקות 15 דקות (כדי לרכך).
לעטוף פטרוזיליה, שיני, ועלה דפנה בכותנה ולקשור לצרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
להשליך נייר חמאה מירקות, ולאחר מכן להוסיף מרק זר garni ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
להוסיף ערמונים ומדיירה ומבשלים, מכוסה, 3 דקות.
מרק פירה בקבוצות קטנות (4 או
בבלנדר עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לסיר כבד 3-4 ליטר. מערבבים שמנת, פלפל, ומלח לפי הטעם לחמם מרק על חום מתון, ערבוב מדי פעם.
מרק יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.