קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ערמונים בניחוח ביי

מרק ערמונים בניחוח ביי
מרק ערמון בריח ביי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מרק עוף, סלרי, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים.

הוראות

1
עבור ערמונים טריים, להביא סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חותכים את הערמונים לשניים מלמעלה למטה עם סכין שפים חדה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
שים אותם במקפיא במשך 10 דקות, ואז לזרוק אותם לתוך המים הרותחים, להרתיח 8 דקות, ולנקז. בעוד הם עדיין חמים, פופ את הבשר על ידי לחיצה על כל חצי. כדורית החום הכהה המקיפה את הבשר צריכה לרדת גם כן. לעבוד מהר, כי קריר הם, קשה יותר הם להפגיז.
מרכיבים שתצטרך
פופפופ
מיםמים
בשרבשר
4
אם באמצעות ערמונים יבשים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הערמונים, מבשלים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת להם להשרות במשך 1 שעה. ניתן להוסיף ערמונים ארוזים ואקום ישר מן הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
6
מבשלים את הבצל והסלרי בחמאה בסיר גדול על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים, כ 5 דקות. מערבבים בכל אבל כוס של ערמונים, ואז מרק, סיידר, טימין, 5 של עלי דפנת המפרץ (או 1 מפרץ קליפורניה), שעועית וניל. מכסים ומבשלים את המרק על אש נמוכה מאוד במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
ערמוניםערמונים
חמאהחמאה
סלריסלרי
מרקמרק
מרקמרק
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
להסיר ולהשליך את הקורנית, עלי דפנה, וניל.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ונילוניל
טימיןטימין
8
מחית את המרק ב 2 קבוצות בבלנדר (לא מעבד מזון) עד חלקה מאוד. Dont למלא את הבלנדר יותר מחצי מלא, ולהתחיל מיזוג פולסים מהירים כדי למנוע את המרק החם מתיז החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
9
יוצקים את המרק בחזרה לסיר, מערבבים את הקרם והשרי, ומחממים אותו עד לנקודה הבוערת. לטעום ולהוסיף כמה שיותר מלח ופלפל כפי שאתה חושב שזה צריך (אם השתמשת מרק מלוח משומר ייתכן שיהיה עליך מעט מאוד). מערבבים את שאר 5 עלי דפנת המפרץ (או 1 מפרץ קליפורניה) ותלול לפחות 5 דקות כדי בושם המרק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שרי.שרי.
מרקמרק
קרםקרם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית עד שהוא הופך את רוב השומן שלה אבל הוא לא פריך למדי. להטות את המחבת כדי לנקז את השומן העודף. קוביות ערמוני כוס שמורות, להוסיף אותם בייקון, ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את התפוח ומבשלים עד שהתחממו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
12
הסר וזרוק את עלי המפרץ. מצקת את המרק לתוך קערות חמות ולשים כפית של ערמונים תפוח לקשט במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ערמוניםערמונים
תפוחתפוח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;