מרק פאבן ופקורינו: זופה די פייב ופקורינו דורש כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו אסקרול, שמן זית כתית מעולה, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור סתיו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף יוצא דופן של 92%. מתכונים דומים: מרק פאבן ופקורינו: זופה די פייבייב ופקורינו, טארטלטים של שעועית פאבה ופקורינו, ו שעועית פאווה ופקורינו טוסקנו.
הוראות
1
בסיר גדול מניחים את פולי הפאווה, האסקרול, השאלוט, השום השלם, הטימין והפלפל ומוסיפים מספיק מים כדי לעלות 2 אינץ ' מעל המוצקים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פול
אסקרול
שאלות
פלפל
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
טוחנים את התערובת בקערת מעבד מזון ומחזירים לתבנית.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
מחבת
3
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים עד שהוא מתחיל לצבוע, כ -2 דקות, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שום
5
יוצקים את התערובת לתוך המרק. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות מרק מחוממות ומעליהם הגבינה.