מרק פורטובלו מעושן
מרק פורטובלו מעושן נטול גלוטן, מרק. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם עשן נוזלי, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מחווני בייבי פורטובלו מעושנים, ארוחת ערב לשניים: טאקו פורטבלו סמוקי, ו פורטובלו נמס עם מיונז פלפל אדום מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שלב 1/4 כוס שמן זית ו 3 טיפות של עשן נוזלי. לזרוק 4 של פטריות פורטובלו בתערובת שמן לצלות אותם בתנור במשך כ 45 דקות. קוצצים פטריות לקוביות. בסיר גדול מטגנים את הבצלים בשמן זית. לאחר בצל הם מוקפצים, להוסיף פטריות פורטבלו מבושלות ושום. לאחר פטריות ושום מבושלים מוסיפים פטריות קלויות, יין לבן ומרק עוף ומאפשרים להתבשל במשך 20 דקות.
הסר מן תערובת חום ומקום בבלנדר.
הוסף רו לחשיש. להתמזג שמנת כבדה.
מניחים תערובת בחזרה בסיר על תנור ולהוסיף רביכה.
בואו להתבשל במשך 20 דקות.
מקשטים עם קרוטונים, שמנת חמוצה ועירית פרוסה.