מרק פטריות עם לחם קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות עם לחם קלוי. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, פטריות פורטבלו-גבעולים מושלכים, חמאה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם קלוי, שעועית ומרק ירקות, מרק עגבניות תוצרת בית עם לחם שום טוסט גבינה, ו מרק עגבניות פטריות קדימה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה במשך כשעה ו -40 דקות, עד השחמה עמוקה.
מוסיפים את הפטריות ואת השום; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, עד הפטריות מתרככים, 5 דקות.
מוסיפים את המרק ו 1/2 כוס הקרם; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הפטריות רכות, 10 דקות.
מוסיפים את הלחם הקלוי למרק; מבשלים עד מרכך, 5 דקות. עובד בקבוצות, מחית את המרק במעבד מזון. להחזיר את המרק לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
בסיר, להביא את הנותרים 1/4 כוס שמנת לרתיחה.
הסר מהחום; להקציף עד מקציף. מצקת את המרק לתוך קערות, העליון עם שמנת חמוצה, מקשטים עם שמיר ו portobello זימים ומגישים.