מרק פטריות תוצרת בית של ג'ו הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מרק ידידותי תקציב עבור סתיו. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, אגוז מוסקט טחון, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s, קרם תוצרת בית של מרק פטריות, ו קרם תוצרת בית של מרק פטריות.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ופטריות בחמאה חמה עד הבצל רך, על 3 דקות. מערבבים קמח, פלפל, ומלח לתערובת הבצל. בהדרגה להזרים חלב מרק עוף לתערובת תוך ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מביאים את הנוזל לרתיחה; מבשלים לרתיחה עד מעובה, כ 2 דקות.
3
הסר סיר מחום. מערבבים פטרוזיליה ואגוז מוסקט לתוך המרק. מרק מצקת לתוך קערות ולמעלה כל אחד עם מנה של שמנת חמוצה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)