מרק פירה
מרק פירה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, אפיית תפוחי אדמה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מרק פירה, מרק פירה, ו שאריות מרק פירה (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג; מיקרוגל על גבוה עד מבושל דרך, מפנה פעם אחת, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
בואו להתקרר מעט לגרוף את הבשר, להשליך עורות. מחית במזלג. במחבת גדולה, לבשל בייקון עד פריך, מפנה פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומקציפים עד להזהבה חלקה וקלילה, כ 2 דקות. לאט לטאטא בחלב ומבשלים, לטאטא, עד מעובה, 5 עד 6 דקות.
מערבבים גבינה, תפוחי אדמה ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב, עד גבינה נמסה מרק מחומם דרך.
להקציף בשמנת חמוצה. בדוק תיבול ולהוסיף מלח ופלפל נוספים אם תרצה בכך. מחלקים בין 6 קערות מרק ומפזרים כל אחד עם בייקון וערית.