גשו לסופר וקנו עלי קורנית, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים ברזילאי (מוקקה), עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי.
הוראות
1
להשרות את פירות הים: בקערה, לשלב את כל המרכיבים למעט פגזים ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, להפוך את מלאי שרימפס: בסיר גדול, לכסות את קליפות שרימפס עם המים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 45 דקות.
מוסיפים את הלבבות של כף היד ואת העגבניות הנותרות, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה עד שהתחממו, 1 דקה. כפית את אורז הקוקוס קשיו לתוך קערות רדודות ומצקת את המרק על גבי.