מרק פירות ים חם וחמוץ
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? מרק פירות ים חם וחמוץ יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן צמחי, בצל ירוק; לבנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק חם וחמוץ, קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), ו ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הלבן בצל ירוק ומבשלים עד רך מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר ומבשלים על 1 דקה.
להוסיף 7 כוסות מים, רוטב סויה, סוכר, מלח לפי הטעם, 3/4 כפית פלפל ואת הפטריות. מכסים ומביאים את המרק לרתיחה.
מערבבים את עמילן התירס עם מים קרים 1/4 כוס ומערבבים בהדרגה לתוך המרק. מביאים לרתיחה עדינה, ערבוב; המרק יהיה להתעבות מעט.
מוסיפים את הירוקים בצל ירוק, עגבניות ודגים לבנים למרק, ומבשלים עד שהדגים אטומים, כ -3 דקות.
מוסיפים את הצדפות, חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם (הצדפות יבשלו מיד מחום המרק). מצקת לתוך קערות.