מרק פסטה ופג'ולי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו סלרי, שום, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), מרק פסטאן ופג'יאולי (פסטאן איטלקי ומרק שעועית), ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים שעועית, עגבניות, מרק ותימין. מתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפסטה היא אל דנטה, 10 עד 12 דקות יותר. מתבלים שוב במלח ופלפל. רזה עם יותר מרק אם תרצה.
בואו מגניב, לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש. לארוז, לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, ומצקת לתוך תרמוס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.