זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו סלרי, שום, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), מרק פסטאן ופג'יאולי (פסטאן איטלקי ומרק שעועית), ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.