מרק פסטאן ופגיולי (פסטאן איטלקי ומרק שעועית) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 814 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה מארון בישול יש 8499 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אורגנו, נקניק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), ו Pastan E Fagioli (מרק פסטאן שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הנקניק במחבת רוטב גדולה על חום בינוני גבוה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את השמן, הבצל, הגזר והסלרי למחבת עד למכרז, כ 10-15 דקות.
מוסיף את השום, פתיתי פלפל אדומים וזרעי שומר לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את המרק, נקניק, עגבניות, שעועית, רסק עגבניות, אורגנו, עלה דפנה ופרמזן, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 15 דקות. (אם יש לך את הזמן מרק זה ירוויח מלהיות מבושלים יותר.)