מרק פסטה מחיטה מלאה עם ירקות ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק פסטה מחיטה מלאה עם ירקות ופרמזן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, מיץ לימון, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מרק תבואה לבבי עם שעועית וירקות, מרק האביב של ירקות ופסטה, ו פרמזן, שעועית לבנה, ומרק כרוב עם פסטה קרועה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום גבוה, להביא מרק עוף לרתיחה.
מוסיפים כרוב, מפחיתים את החום לגובה בינוני ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד למכרז אבל לא רך, 4 עד 7 דקות או על פי הוראות החבילה. בזמן שפסטה מתבשלת, השתמש בקולף ירקות כדי לגלח גבינה לרצועות של 3 אינץ'. ארוך ו-1/2 ב. רחב (רצועות לא צריך להיות מדויק).
רק לפני ההגשה, מערבבים במיץ לימון, ולאחר מכן מחלקים מרק בין 6 קערות. למעלה כל קערה עם גבינה ו קומץ של פתיתי צ ' ילה, אם אתה רוצה.