מרק פקאן חריף
מרק פקאן חריף נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. יש מרק זה 627 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ציר עוף, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק דלורית זנגביל עם קרם פקאן חריף, מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), ו מטבל צ'דר פקאן חריף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בחמאה עד רך אבל לא חום. בערך 5 דקות.
יוצקים את ציר העוף לתוך הסיר ומקציפים את רסק העגבניות, שמנת כבדה ומיץ לימון. להפוך את החום גבוה ולהביא את המרק לרתיחה. להפוך את החום עד בינוני נמוך, להוסיף את 3 כוסות חתיכות פקאן ופלפלים קצוצים, ומבשלים את המרק עד אגוזי פקאן להתרכך, כ -30 דקות.
יוצקים את שאר המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התוכן זז לפני להשאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
מערבבים את שמורות 2 כוסות מרק בחזרה לתוך הסיר ולהביא לרתיחה ועונה עם מלח לפי הטעם.
מגישים, חם, עם קמצוץ של אגוזי פקאן קצוצים לקישוט.